BESØG PÅ TOTTENHAM HOTSPUR STADIUM

Lad os starte med at slå det fast – det nye Tottenham Hotspur Stadium skuffer ikke. Og det kan Spurs være glade for, for de vandt takket være et sublimt hjemmepublikum med 4-2 over tappert kæmpende Olympiakos.

Ticket2.com – vores rejsepartner på denne tur – havde inviteret STADIONSTEMNING til England til bold på The Tottenham Hotspur Stadium.

Støv regn, slagsange og duften brød og pølser på ”grillen” er det der møder os ude foran stadion 2 timer før Kick Off. Der er allerede godt gang i opvarmningen udenfor stadion til det der snart skal ske inde på plænen. Og det er oplevelsen, at der udenfor – og mellem Spurs og Olympiakos fans – er en tændt men ikke anspændt atmosfære.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er nemt at komme til stadion fra centrum – man kan tage metro hele vejen (med Oyster Card), men vi vil anbefale at man star af på Seven Sisters Station og går de sidste 2000 meter mod stadion for at få hele oplevelsen med.

Ticket2.com havde inviteret os i Premium Lounge til dagens opgør og vi kan anbefale denne løsning, hvis man er til komfort og ønsker at sidde tæt på plænen. Og brølet fra ”muren” er så tilpas højt, at man ikke mister ”stemningsoplevelsen” selvom man sidder i VIP området.

 

 

 

Det der slog os mest var, at selvom Spurs oplevede massiv modgang i starten – og bagud 0-2 – så er deres fans intakt fantastiske på den fede måde. Lot of songs all the way. Stadion er gennemtænkt I forhold til at holde stemningen inde på stadion. Og så har de det med at forsøge at trykke modstanderne ned med brøl og råb – og det virkede.

 

Tottenham Hotspur Stadium har fået en ”mur” bag det ene mål inspireret af den gule mur på Signal Iduna i Dortmund. Og der skal vi hilse og sige, at der er potentiale for noget stort. Med relativt få kampe i bagagen leverer ”muren” et særdeles solidt indtryk – med dedikation, passion og højt lydinferno hele vejen igennem. Imponerende.

 

Kataloget af sange er stort og varieret udover ”Come on you Spurs”…og selvom Eriksen ikke er inde i varmen, så behandlede de ham nu meget tilforladeligt – han er jo stadigt en af deres egne, lidt endnu.

Vi kan helt klart anbefale en tur til The Tottenham Hotspurs Stadium – det er en kæmpe oplevelse!

Og så kan stadionstemning.dk VARMT anbefale Ticket2.com som billetudbyder. I hele processen har de ageret professionelt, vi fik billetterne til tiden og oplevede undervejs sublim kundeservice fra Fabian hos Ticket2.com. Så tag endeligt fat i Ticket2.com – og Fabian – hvis du ønsker at komme ind og se engelsk fodbold – de får vores bedste anbefalinger.

 

For stadionstemning.dk er det helt afgørende at vi kun anbefaler rejsearrangører, billetudbydere, hoteller og spisesteder som vi selv har benyttet og stoler på med det formål at give dig – som læser – en troværdig anbefaling.

 

Så er du er rejsearrangør eller billetudbyder og gerne vil være vores rejsepartner på en kommende tur eller er du hotel eller spisested og gerne vil have besøg, så kontakt os på info@stadionstemning.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.