BESØG PÅ Tingbjerg Idrætspark i Brønshøj

Lad os starte med det vigtigste – Tingbjerg Idrætspark emmer af historie, autencitet og ægte stemning. Stemning som vi kender det fra de gode gamle dage. Stemning som når det viser sig fra sin aller fineste side – i medgang og modgang. For når vi er i Brønshøj –  med et 2-0 nederlag til Avarta under opsejling – så kunne man tro at det smittede negativt af på stemningen, men det endte lige omvendt. Masser af passion og medvind fra lægterne. Kæmpe respekt og tak for oplevelsen.

Stadionstemning var på plads på lægterne til det sagnomspundende nedrykningsbrag mellem BB og Avarta.

OBS. Det er nemt at komme til stadion – op på jernhesten eller i automobilen og så bare afsted – et stenkast fra indre København. Vi tog hele den lange vej fra parkeringsområdet op igennem grusstien i røg og damp – sammen med massive mængder af fans (på corona afstand) for at få hele oplevelsen med.

 

 

Høj sol, duften af “pøller” på grillen og en særdeles venlig modtagelse var det der mødte os kl. 14.00 – en time inden kampstart. Der var allerede godt gang i opvarmningen udenfor stadion og i boderne ved siden af hoved tribunen til det der snart skulle ske inde på plænen

 

 

Det der slog os særligt var at stemningen fra Drunkin army og supporterne er massiv fra minut 0 og frem til overtiden. Hele tiden med slagsange der emmer af kærlighed og ægthed. Der er plads til alle lader det til. Også selvom “dommeren er et svin”-omkvædet blev suppleret med møg-svin til sidst, så fornemmer man at den er leveret med kærlighed.

 

 

Som stadiongænger er det rart at det første man bliver mødt af, er en stadion oversigt der klar viser hvor man skal indfinde sig. I denne heksekeddel – et hvepsebo! Men på den gode måde.

Stadion pøllerne aka Hvepse-børgerne er en storslået oplevelse – tilpas brændte på den gode måde og med bid og så tilmed leveret af et usædvanligt rart personale med smil på læben.

Ligeså er det skønt at se at – på trods af corona – så var der gang i BB boden med masser af merchandice salg.

Når man tager i betragtning af vi har med et stadion at gøre som har mange år på bagen (hvilket skal forstås positivt selvfølgeligt) så er det rart at os der er nærsynet ingen problemer har med at se den aktuelle score for sikke et scoreboard der er investeret i. Men det er investeringen værd og derfor tak til kommunalbestyrelsen hvis de har været inde over den beslutning.

Og så til fansene – de leverede en legendarisk præstation med alt fra klassikerne “tykke nr. 17” til “attack attact attack attack attack” og det lod til at sanghæftet bestod af langt numre end der samlet set er sider i Gyldendahls 15 bind store Danmarkshistorie. Det var imponerende.

Og ikke at forglemme hvepse-maskotten som på billedet flyver henover græstæppet – og det var ja…..en flyvende og voldsom positiv oplevelse at besøge Tingbjerg Idrætspark. Vi kommer meget gerne igen.

 

/Stadionstemning

 

Fordi så mange har lagt super gode beskrivelser af deres oplevelse af dette stadion bringer vi dem eksklusivt nedenfor:

“Nok ikke Danmarks mest charmerende stadion. Men pølserne er go’e, man kan få flæskestegssandwich og så er fansene ‘De Smukkeste i København’. Stemningen er i top, og der er nogle ganske talentfulde tribunepoeter, der har nyheder med til næsten hver kamp… “#15 han er tyk!” og “Vi sidder kun når vi skider”

“Et stadion fyldt med kærlighed til alle, men især Brønshøj og Satan.”

“Man bliver forelsket fra første besøg på TG.”

“Det handler om autenticitet”

“Ikke Danmarks mest charmerende stadion, men pølserne er go’e og man kan få flæskestegssandwich. Kanon stemning på ‘Skyggesiden’ – enestående lyrik på lægterne og plads til alle typer!”

“Fantastisk hyggeligt stadion med virkelig gode tilskuere.. Det har så meget charme og selvironi.. Tænk sig vi har sådan noget i Danmark uden for Superligaen..
Det er uden tvivl et besøg værd som man ikke glemmer”

“Altid gang i publikken på Tingbjerg, både de unge kåde og de gamle gubber med cerut i kæften.”

“BB er dks St Pauli.. Den skæve eksistens der rummer alle og heller spiller i bunden af divisionerne end at afgive sin suverænitet! / slå sig sammen for at hedde FC Utterslev eller noget andet total kønsforladt…”