BESØG PÅ THE KIYAN PRINCE FOUNDATION STADIUM (LOFTUS ROAD)

Det var tacklinger, passion med desperate råb om ”attaaaack”, masser af regn og Championship når det var bedst, denne skønne onsdag aften i november. Også selvom QPR tabte hele 4-0 til Nottingham Forest.

 

Ticket2.com – vores rejsepartner på denne tur – havde inviteret STADIONSTEMNING til England til bold på det tidligere Loftus Road. Denne gamle hæderkronede klub. Med de mange traditioner. Og så er der det helt særlige over QPR, at det emmer af stemning overalt – og inden kampen selvfølgeligt særligt på de omkringliggende pubber – hvor der 3 timer inden kampstart er masser af stemning og solid ”opvarmning”. The Queens Tavern ligger 250 meter fra stadion – super fedt sted og en klar anbefaling.

              

 

Og så til dette fantastisk hyggelige og intime stadion midt inde i byen, bag rækkehusene – det tordner sig bestemt ikke op i horisonten, men har en aura af tidligere storhed, da Les Ferdinand, Shaun Goater, Karl Ready, Shaun Wright Phillips og Mikkel ”Pophår” Beck huserede.

Det er et gammelt stadion, der har fået en mindre makeover indvendigt, men stadigt rustikke boder og odds-shops med mellemlægs-papir kuponer og alt er ved det gamle – og det er selvfølgeligt positivt ment.

Og så er der altså noget dragende over et stadion der (med plads til næsten 20.000) formår at sikre at du sidder så tæt på spillerne at du både kan se og høre deres åndedræt – det er helt utroligt fedt. Vi mindes ikke andre stadions, hvor du får en så intens oplevelse. Og regn, glidende tacklinger og passion fra lægterne gør det kun endnu bedre.

 

 

 

QPR har ikke formået at få en stor fan- fraktion eller fan base placeret på stadion til at gelejde os andre ”turister”/fans igennem kampen, så det store stemnings tryk blev lidt på må og få, men når den var der, altså chancen der fik stemningen i vejret, så var der tryk på.

 

 

 

 

Og i den forbindelse skal der lyde et KÆMPE tak til Forest fans for at levere en fuldstændigt enestående fan præstation på udebane – det var høj høj international klasse HELE KAMPEN igennem.

 

Loftus Road – som vi håber det igen kommer til at hedde – er bestemt et besøg værd. Særligt hvis man ikke har set engelsk fodbold før, så er det et godt sted at starte. Hyggeligt og med fin stemning.

Og så kan STADIONSTEMNING.DK VARMT anbefale Ticket2.com som billetudbyder til kampe som disse og andre kampe i England. I hele processen har de ageret professionelt, vi fik billetterne til tiden og oplevede undervejs sublim kundeservice fra Fabian hos Ticket2.com. Så tag endeligt fat i Ticket2.com – og Fabian – hvis du ønsker at komme ind og se engelsk fodbold – de får vores bedste anbefalinger.

For stadionstemning.dk er det helt afgørende at vi kun anbefaler rejsearrangører, billetudbydere, hoteller og spisesteder som vi selv har benyttet og stoler på med det formål at give dig – som læser – en troværdig anbefaling.

Så er du er rejsearrangør eller billetudbyder og gerne vil være vores rejsepartner på en kommende tur eller er du hotel eller spisested og gerne vil have besøg, så kontakt os på info@stadionstemning.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.