STADIONSTEMNING PÅ SYDBANK PARK

På trods af massivt regnvejr og blæst i det sønderjyske formåede Sønderjyskes fans, Blue Section, at levere varen på deres nye flotte tribune. De leverede slagsange i 88% af den samlede spilletid. Det er fremragende. Og det har uden tvivl været en del af årsagen til, at spillerne også leverede på plænen, for det blev til en flot 3-1 sejr over Hobro.

Stadionstemning ankom til det flotte Sydbank Park med forventninger om en stor stadionoplevelse – fx skulle den nye tribune indvies. Og vi blev ikke skuffede. Faktisk var vi ret imponerede over, at så mange mødte op denne råkolde og meget blæsende søndag.

Derfor skal der lyde et stort TAK til alle, der kom og gjorde det til en stor fan-oplevelse denne søndag i Haderslev.

 

          

 

Før kampen var der masser af fans omkring stadion med flag og trøjer. Folk trak dog ind under tribunerne før kampen. Og her er der altså super god underholdning til børnene i form af nogle fede aktiviteter. Der er gode muligheder for køb af diverse forplejninger før og under kampen. Og kaffemaskinen var løbende i aktion til glæde for de tilskuere, der frøs (mest).

 

          

 

Under kampen var der godt gang i den på lægterne, og Blue Section leverede rigtigt flot på deres nye tribune – et fint og varieret “sang- katalog” – og med den krølle, at de evnede at få de to langsidetribuner med på deres sange, hvilket virkede super godt. Lyden bliver tilmed inde på stadion, hvilket giver et godt intenst stemnings-klima for dem, der løber rundt på plænen.

Selvfølgeligt også tak til de 22 fremmødte Hobro tilhængere, som gjorde hvad de kunne for at levere opbakning til Peter Sørensens tropper.

 

          

 

Hvis man skal tage noget helt særligt med fra oplevelsen på Sydbank Park, så er det euforien, passionen og ”båndet” mellem Sønderjyskes spillere og Blue Section fan-fraktionen, når Sønderjyske smider den i kassen. Særligt ved Absalonsens mål stormede ”de mod hinanden” og tribunen kogte. Det var særdeles fremragende.

 

          

 

Det blev en vellykket åbning af den nye tribune, og fan-fraktionen leverede kontinuerligt og passioneret. Og så var vi ret vilde med stadionspeakerens kommentar om, at vejret bare føles bedre, når man fører 3-0.

Kampen sluttede også af med stående klapsalver fra lægterne. Og da Stadionstemning er upartiske i den sammenhæng, så vi klappede blot af fansene og deres gode indsats.

Alt i alt en super oplevelse på Sydbank Park – masser af vedvarende passion fra lægterne, og særligt vil vi huske den dedikationen, spillere og fans viste ved målene. Vi vil meget gerne komme igen og takker Sønderjyske for invitationen.