Om stadionstemning

Stadionstemning.dk er til dig der er på jagt efter den næste store stadionoplevelse eller som allerede haft haft den og gerne vil dele ud af den. Eller dig som  er nysgerrig på hvilke stadions der excellerer hvad angår stemning på stadion!

For hvad er det Selhurst Park, Stadion am der altern forsterei og Signal Iduna Park kan, når de gang på gang leverer ekstraordinære oplevelser for os der kigger på? Og hvad er det egentligt, der ‘rør’ en, når klubbens hymne, sjæl og historie blusser op på tribunerne – og i bedste tilfælde flytter fokus fra det, det egentlig handler om, nemlig kampen og de 22 mand på plænen og på på lægterne.

Jeg har ikke svaret, men er fascineret! Og kan konstatere, at de ekstraordinære oplevelser indprinter sig i min hukommelse. Måske har du haft det på samme måde? Og det er i grunden min hovedmotivation for at lave hjemmesiden, nemlig at kaste lys over de mange ‘stadion-perler’ (og deres fans) for de fortjener opmærksomhed og hyldest.

Derfor er det mit meget konkrete mål med hjemmesiden – og mit ydmyge håb – at du på den ene side vil bidrage til hjemmesidens liv ved at bedømme dine stadionoplevelser på vores stemningsbarometer samt lægge billeder og videoer op på facebook og at du på den anden side får inspiration til hvor din næste fodboldtur skal gå hen.