STADIONSTEMNING PÅ NATURE ENERGY PARK

På trods af et massivt regnvejr og storm over Odense sang OB´s fans i 89% af den samlede spilletid. Det er vildt. Og selvom det ikke blev til en sejr på plænen, så fortjener OB´s fans kæmpe store klapsalver for en super fan-præstation med et godt og intenst lydniveau.

Stadionstemning har aldrig oplevet et vejr som det tilskuere og spillere blev udsat for denne ekstremt våde og regnfulde søndag aften i Odense. Men det fik ikke folk til at blive væk. Tværtimod kom folk op af sofaen og på stadion. Og vi lader lader lige denne stå et øjeblik…

…mere end 9000 tilskuere kom på en aften, hvor det hele stod i ét ….mere end 9000! Et kæmpe stort TAK for, at I alle kom og gjorde det til en stor fan-oplevelse denne søndag aften.

 

                   

 

Vi havde måske frygtet, at vejret satte alle aktiviteter omkring stadion i stå, men nej, der var fine aktiviteter for børnene og kolde øl til de voksne. Og under normale forhold vil der være endnu flere aktiviteter for børnene.

Før kampen var der en intens men god stemning foran stadion med masser af blå/hvide og gul/blå fans foran stadion med sang og hymne – og de tog det lydniveau med ind på stadion, så vi alle fik glæde af det – og det varmede på denne kolde aften.

 

     

 

Under kampen var der godt gang i den på lægterne (og også efter i gaderne omkring stadion). OB´s fan fraktion leverede en rigtig flot kulisse og med et fint og varieret sang ”katalog”.

Der er rigtig gode muligheder for køb af diverse forplejninger under tribunen – ikke så lang kø som frygtet og en skarp fransk kan de ogsålevere. Selvom man måske kunne tænke at kampen mod BIF kunne være lidt ‘risky’ i forhold til at have børn med, så var alt fredeligt, og man kan fint tage ungerne med på Nature Energy Park.

 

         

 

Nature Energy Park er et flot stadion, hvor man sidder tæt på plænen, og der er derfor god mulighed for at komme tæt på tacklinger, nærkampe osv. Super fedt.

Vores indtryk af Nature Energy Park er særdeles godt – masser af vedvarende passion fra lægterne, og særligt god opbakning i modgang og så er der med aktiviteterne udenfor stadion fine muligheder for at børnene også får sig en god oplevelse.

Vi vil gerne komme igen og takker OB for invitationen.