STADIONSTEMNING PÅ LYNGBY STADION

Det blev en flot efterårs-søndag med masser af mål, intensitet og god stemning på lægterne.

Lyngby Boldklub havde inviteret stadionstemning til bold på det smukke Lyngby Stadion. Og vi gik ikke skuffede hjem. For der er en helt særlig atmosfære og aura omkring dette gamle hæderkronede stadion. Men vi havde også sat forventningerne højt – Lyngby Boldklub havde gjort en del ud af at reklamere for kampen og deres fanzone-aktiviteter på de sociale medier.

Deres fanzone-aktivitet denne søndag havde Halloween som omdrejningspunkt, og det blev så flot som forventet. Perfekt til at voksne og børn kan bruge en time inden kampstart på at komme i stemning med alt fra pandekager til kolde øl!

Generelt var det vores indtryk at Lyngby Stadion (også) er et perfekt sted at tage familien med.

 

 

Vi var – under kampen – lidt overraskede over hvor meget og i hvor lang tid de inkarnerede Lyngby Fans sang (og skreg). Det gav en super oplevelse for de næsten 3000 fremmødte. Og generelt synes vi at Lyngby Fans’ passion – selv ved indkast – var på et meget højt niveau. Og vi føler os ret sikre på, at de bl.a. også var med til at skubbe deres mandskab frem i anden halvleg fra et faretruende nederlag til en vigtig sejr.

 

 

Der skal også lyde stor ros til de 50 fremmødte ACH-fans der trofast sang undervejs.

Vi oplevede også, at Lyngbys spillere og deres fans er tæt knyttede, da der blev investeret mange minutter bagefter kampen i autografer og snak med fansene. Virkelig god stil. Det er uden tvivl med til at sikre, at den unge generation Lyngby Fans har blåt hjerte resten af livet.

 

 

Vi siger tak til Lyngby Boldklub for invitationen – det var en stor fornøjelse med masser af hygge, stemning på lægterne og så en overraskende og vedvarende passion og sang fra de hele Lyngby Fans-sektionen. FEDT!

Vi kommer meget gerne igen!