STADIONSTEMNING PÅ BRØNDBY STADION

På en råkold første dag i marts leverede Sydsiden en imponerende lydkulisse på Brøndby Stadion, og med en næsten fyldt udetribune gjorde Lyngby-fansene deres for at byde vestegnen op til dans. Der var ikke mange øjeblikke uden sang og slagråb fra lægterne.

Allerede inden kampen, der skulle blive en af de sidste inden respekten for Coronavirus efterfølgende har ryddet superligatribunerne på ubestemt tid, fik Stadionstemnings udsending anledning til at uddele ros til vagter og crew ved indgangen. Noget ubelejligt havde denne nemlig nødtvunget medbragt en mindre trolley til stadion.

Venligt men bestemt blev der henvist til en fin lille container ved Fan Zone, der udgjorde en bemandet garderobe, hvor større genstande kunne opbevares for en rund 20er. Efterfølgende sørgede samme crews for, at vores udsending ikke for anden gang behøvede at stå i publikumskøen ved indgangen men kunne passere hurtigt forbi og ind på stadion.

Stadionstemning siger tak for den gode og behagelige service.

 

                      

 

Datoen sagde 1. marts, men en råkold en af slagsen. Det forhindrede dog ikke mindre end 16.000 tilskuere i at komme på stadion og levere en fantastisk stemning, så man helt glemte kulden, og den regn, der silede ned det meste af 1. halvleg.

Allerede under opvarmningen var de to holds fans godt i gang med slagsangene og hyldest af de forskellige spillere. Under kampen var stemningen i top med en fantastisk sangkulisse hos begge holds fans – især Sydsiden var aktive mere eller mindre fra start til slut.

 

       

På Brøndby Stadion er der to tribune-niveauer på langsiderne, så man kan vælge enten den nederste og være helt tæt på banen eller den øverste, hvor man har det store overblik, tag over hovedet og dermed være sikker på at sidde i læ. Stadionstemnings udsending havde valgt den sidstnævnte måske mere komfortable løsning med netop et fedt overblik over hele banen uden det opleves, at man sidder alt for langt fra action.

I pausen var muligheden for køb af forplejninger mv. rigtig god. Vejen til toiletter og boder var overraskende kort og uden længere kø, og de varme pølser var populære i forhold til de kolde fadøl.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Opsummerende er Stadionstemnings indtryk af Brøndby Stadion rigtig godt. Der er virkelig smæk på lægterne – også i modgang, og når Sydsiden for alvor styrer slagets gang og dirigerer de øvrige tribuner, så er det høj klasse. Skal et enkelt minus fremhæves, så kunne man godt savne lidt mere passion hos stadionspeakeren, der til tider virkede lidt for neutral og uden passion.

Stadionstemning glæder sig til at komme tilbage til Brøndby Stadion.