STADIONSTEMNING PÅ BLUE WATER ARENA

91% indikerer noget sublimt og overraskende. Nemlig det faktum, at Esbjergs fans leverede sange i 91 % af den samlede spilletid. Det er stadionstemning.dk voldsomt imponerede over.

Det var en særdeles kold aften på Blue Water Arena, men stadionstemning gik bestemt ikke skuffede (eller kolde) hjem. Det var en stemningsoplevelse i høj klasse og TAK til Esbjerg for at invitere.

Allerede et par dage før kampen lancerede Esbjerg programmet for aftenen, og det vidner for os om, at publikumoplevelsen tages særdeles seriøst.

 

       

 

Før kampen var der god stemning foran stadion med masser af folk med deres trøjer og flag på vej fra de varme hjem til det kolde stadion. Men de fik hurtigt varmen, for der er godt gang i den på lægterne og Esbjergs fan fraktion leverede en rigtig flot kulisse. Kataloget af sange er fint varieret.

 

       

 

Man vil gerne give tilskuerne noget ekstra udover det, der sker inde på plænen. Der var blandt andet lanceret et programpunkt i pausen, hvor en masse knægte skød bolde ude til publikum – og det fungerede i praksis perfekt. Masser af glade børn fik en super sej bold med hjem.

 

                  


Opsummerende er Blue Water rigtig flot og i stand til at holde atmosfæren inde på stadion. Man sidder super tæt på plænen og derfor med god mulighed for at se nærkampe osv. Og så er det rigtigt stærkt at mærke, at Esbjergs fans på trods af massiv spillemæssig modgang (indtil føringsmålet) var ustoppelige og hoppede og skreg på lægterne. Til gavn for alle os andre der ellers ville have frosset en del uden lyd.

 

 

 

Vores samlede indtryk af Blue Water Arena er super positivt – masser af vedvarende passion fra lægterne, virkeligt stærke i spillemæssig modgang og et trygt og stemningsfuldt sted at tage familien med hen.

Vi vil meget gerne komme igen!